16 januari 2014 om 09:25
< 1 min lezen

Boekpresentatie van lector Hotel Management School Maastricht

AMSTERDAM - Lector Peter Klosse van Hotel Management School Maastricht presenteert zaterdag zijn boek The Essence of gastronomy. Dat doet Klosse, die ook eigenaar van restaurat De Echoput is, om 15.30 uur in het Museumcafé aan de Oude Turfmarkt 129 in Amsterdam. Daarover bericht de website van Zuyd Hogeschool.

In zijn boek The Essence of gastronomy: understanding the flavor of foods and beverages brengt Klosse natuurwetenschappen en sociale wetenschappen samen in een nieuwe, overkoepelende theorie over smaak.

Op 1 januari riep Fiona Beckett, die onder andere in The Guardian schrijft over wijn en eten, Klosse uit tot ‘Food and drink personality of the year’.

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres

Relevante artikelen

Alles van docenten
    • Docenten

    Politie kijkt naar nieuwe DNA-technieken in moordonderzoek op docent tekenen Carmel Lyceum

    Gisteren om 11:30
    • Docenten

    Lianne Wijntjens benoemd tot hoogleraar Aansprakelijkheidsrecht

    Gisteren om 09:44

Aankomende evenementen

29 Oct
Jaarcongres Traumasensitief onderwijs
  • Noord-Holland
08 Nov
Open dag – alle locaties De Rooi Pannen
  • Noord-Brabant
10 Nov
SURF Onderwijsdagen 2025
  • Zuid-Holland